Двоє людей загинули: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області

Двоє людей загинули: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області -

Двоє людей загинули: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
16 березня 2023 09:28

Російські війська атакували з важкої артилерії місто Марганець, що у Нікопольському районі. Постраждали місцеві жителі.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що внаслідок ворожої атаки по Марганцю загинули двоє людей. Це жінки 57 та 62 років. Ще п’ятеро людей отримали поранення. Чоловіка та трьох жінок госпіталізували у стані середньої тяжкості. Ще одна мешканка міста буде лікуватися амбулаторно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області сталася пожежа через обстріл -У Дніпропетровській області сталася пожежа через обстріл - фото: t.me/mykola_lukashuk

Окрім цього, у місті через російський обстріл пошкоджені 13 багатоповерхових та дев’ять приватних будинків. Один із них загорівся – рятувальники вже загасили пожежу. Також побиті магазин, заклад культури та гуртожиток. Понівечені п'ять господарських споруд та авто.

- Список російських звiрств проти мирного населення Дніпропетровщини стає все більшим. Колись він буде розглядатися як доказ у справі про злочини Росії. Репарації, ганьба на весь світ і гріх вбивства - майбутнє Росії. А за нами - правда! І перемога, – написав Сергій Лисак.

Наслідки ворожого обстрілу у Марганці -Наслідки ворожого обстрілу у Марганці - фото: t.me/mykola_lukashuk

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що ворожих обстрілів інших громад області протягом вчорашнього дня зафіксовано не було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах