Як минула ніч на 16 березня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 16 березня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 16 березня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
16 березня 2023 09:47

Сьогодні вночі, 16 березня, у Дніпропетровській області оголошували повітряну тривогу, проте обійшлося без ворожих атак.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що ніч на 16 березня минула спокійно. Обійшлося без ворожих атак та надзвичайних ситуацій.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що у Нікопольському районі повітряна тривога тривала відучора й до самого ранку – майже дев’ять годин. Проте минулося без російських обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив Олександр Вілкул. За інформацією Оперативного командування "Південь", нашими ракетно-артилерійськими підрозділами разом із авіацією нанесено ураження по районах зосередження ворога на лівобережжі Дніпра. Підтверджено знищення двох ворожих артустановок Д-20 та "Гіацинт-Б", двох одиниць авто-бронетехніки, а також знищено три ворожих безпілотники.

Нагадаємо, що вчора російські війська завдали ударів із важкої артилерії по Марганцю у Дніпропетровській області. Внаслідок атаки загинули двоє людей, а ще п’ятеро – постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах