Під Дніпром під час пожежі загинули двоє людей

Під Дніпром під час пожежі загинули двоє людей -

Під Дніпром під час пожежі загинули двоє людей - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
08 березня 2023 15:20

Сьогодні, 8-го березня, у Дніпровському районі сталася пожежа, внаслідок якої загинули двоє людей.

Подія сталася близько 11:40 на вулиці Косенка у селищі Мала Петриківка Петриківської селищної територіальної громади Дніпровського району. Там загорівся одноповерховий житловий будинок. На місце події вирушили два відділення рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прибувши на місце виклику надзвичайники встановили, що займання виникло всередині одноповерхового житлового будинку. Там горіли домашні речі та меблі. Пожежа поширювалась на конструкції даху оселі. Загальна площа загорання склала приблизно 35 квадратних метрів. Пожежу змогли локалізувати приблизно за 25 хвилин, а повністю ліквідувати ще через півгодини.

Під час гасіння пожежі всередині будинку рятувальники виявили тіла двох людей без ознак життя. Дані загиблих наразі встановлюються.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 7 березня, у Кривому Розі у Дніпропетровській області сталася серйозна ДТП. Так, на дорозі зіштовхнулися карета "швидкої допомоги" та легковий автомобіль. Внаслідок події постраждали п’ятеро людей – водій легковика, троє працівників "швидкої" і пацієнт, якого у цей час везли до лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах