Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 8 березня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 8 березня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 8 березня - фото: zoda.gov.ua

Події
08 березня 2023 09:28

У Дніпропетровській області у ніч на 8 березня один раз оголошували повітряну тривогу. Проте обійшлося без ворожих атак.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що ніч в області минула без обстрілів. Після шостої години ранку російські окупанти накрили вогнем Марганецьку громаду з важкої артилерії. Наслідки атаки ще наразі з’ясовуються.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що, попередньо, у Нікопольському районі минулося без постраждалих. В інших районах області вночі обстрілів не було зафіксовано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора вдень, 7 березня, неспокійно було у Синельниківському районі –  під обстріл потрапила Великомихайлівська громада. Окупанти вдарили з важкої артилерії по населених пунктах. Унаслідок обстрілу було пошкоджено лінію електропередач. Минулося без жертв.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За інформацією Оперативного командування "Південь", наші ракетно-артилерійські підрозділи та авіація виконали вогневі завдання та авіаудари по району зосередження живої сили та техніки противника, командно-спостережному пункту, а також складу боєприпасів в Олешках, що на Херсонщині. Наші військові знищили ворожий танк Т-72 та 12 окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах