У Дніпрі чоловік зґвалтував сусідських хлопчиків

У Дніпрі чоловік зґвалтував сусідських хлопчиків -

У Дніпрі чоловік зґвалтував сусідських хлопчиків - фото: pexels.com

Події
07 березня 2023 10:17

У Дніпрі будуть судити чоловіка, якого звинувачують у сексуальному насильстві над двома хлопчиками.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, на початку січня цього року 46-річний чоловік вчинив дії сексуального характеру щодо двох хлопчиків 8 та 10 років. Родини мешкають по сусідству. Чоловік часто проводив час з дітьми, граючись у гуртожитку, поки їхні батьки були на роботі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один із хлопчиків зафіксував дії сусіда на мобільний телефон, а потім показав матері, яка викликала поліцію. Наразі чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. До суду вже скерували відповідний обвинувальний акт.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області також будуть судити чоловіка, який ґвалтував маленьких сестер. Упродовж двох років мешканець одного із сіл Дніпровського району запрошував до себе додому під різними приводами двох дівчаток, які жили з ним по сусідству. Залишаючись у квартирі наодинці, він систематично вчиняв розпусні дії стосовно дівчаток та неодноразово ґвалтував старшу з сестер. На момент вчинення злочину дітям було 11 та 9 років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах