Під Дніпром чоловік ґвалтував маленьких сестер

Під Дніпром чоловік ґвалтував маленьких сестер -

Під Дніпром чоловік ґвалтував маленьких сестер - фото: pexels.com

Події
04 березня 2023 11:03

У Дніпропетровській області будуть судити чоловіка, який ґвалтував та вчиняв розпусні дії щодо маленьких дівчат.

Упродовж двох років мешканець одного із сіл Дніпровського району запрошував до себе додому під різними приводами двох дівчаток, які жили з ним по сусідству. Залишаючись у квартирі наодинці, він систематично вчиняв розпусні дії стосовно дівчаток та неодноразово ґвалтував старшу з сестер. На момент вчинення злочину дітям було 11 та 9 років, розповіли у прокуратурі Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер чоловіка звинувачують у зґвалтуванні та вчиненні розпусних дій щодо малолітніх дітей. Відповідний обвинувальний акт направили до суду. Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що сьогодні під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район. Уночі російські війська з артилерії обстріляли Марганецьку громаду, а вранці – Нікополь. Унаслідок обстрілу у Нікополі пошкоджені приватне підприємство, чотири будинки, дві господарські споруди, обірвана лінія електропередач. Одна зі споруд через атаку зайнялася. Рятувальники вже загасили пожежу. Наслідки атак наразі ще уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах