Постраждалим від ракетного удару по Дніпру виплатять ще по мільйону гривень

Постраждалим від ракетного удару по Дніпру виплатять ще по мільйону гривень

Постраждалим від ракетного удару по Дніпру виплатять ще по мільйону гривень - фото: adm.dp.gov.ua

Події
20 лютого 2023 18:11

Людям, які постраждали внаслідок ракетного удару по житловому будинку на ж/м Перемога у Дніпрі, виплатять по мільйону гривень з бюджету Дніпропетровської області. Відповідне розпорядження сьогодні, 20 лютого, підписав голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА. Там зазначили, що Дніпро отримає субвенцію у розмірі 97 мільйонів гривень. Це посилить фінансову допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару 14 січня. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Розпорядження підписане. Кошти – для людей, котрі через ракетну атаку на багатоповерхівку втратили все. Рідних. Затишок, який створювали роками. Це не поверне містянам близьких та втрачені оселі. Та сподіваюся – допоможе рухатися далі, – зазначив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Нагадаємо, що 14 січня близько 16:00 у Дніпрі окупанти нанесли ракетний удар по багатоквартирному будинку 118 на ж/м Перемога у Дніпрі. Внаслідок атаки загинули 46 людей, серед них шестеро дітей. Постраждали близько 80 людей. 

Згідно з попередніми результатами експертизи, демонтажу підлягають залишки другого та третього під’їздів багатоповерхівки. Відповідні роботи проведуть після замовлення проєкту. У решті під’їздів відновили подачу всіх комунальних послуг – води, електроенергії та тепла.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах