Що буде з будинком на Перемозі, в який влучила ракета

Що буде з будинком на Перемозі, в який влучила ракета -

Що буде з будинком на Перемозі, в який влучила ракета - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
09 лютого 2023 15:58

У Дніпрі стали відомі попередні висновки експертизи щодо стану будинку на Набережній Перемоги, в який 14 січня вдарила російська ракета.

У будинку №118 на житловому масиві Перемога продовжуються відновлювальні роботи – замінюють вікна та двері. Їх планують завершити найближчим часом, передає "Дніпро ТВ".

Згідно з попередніми результатами експертизи, демонтажу підлягають залишки другого та третього під’їздів. Відповідні роботи проведуть після замовлення проєкту. У решті під’їздів відновили подачу всіх комунальних послуг – води, електроенергії та тепла. Наразі замінюють вікна у шостому корпусі. Їх завершать впродовж двох тижнів, коли фахівці отримають вікна від заводу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього треба було замінити 1274 вікна. На сьогоднішній день замінили трохи більше ніж 800.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські військові обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район. Унаслідок атаки загинув 35-річний чоловік, який у цей час спав у своєму будинку. Також зруйновані більше десятка будинків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах