У Дніпропетровській області чоловік намагався провезти через блокпост кулемет

У Дніпропетровській області чоловік намагався провезти через блокпост кулемет -

У Дніпропетровській області чоловік намагався провезти через блокпост кулемет - фото: dp.npu.gov.ua

Події
13 лютого 2023 15:45

На одному із бокпостів у Дніпропетровській області у водія знайшли боєприпаси і зброю.

Учора, 12 лютого, близько 21:00 поліцейські та нацгвардійці у Павлоградському районі зупинили для перевірки автомобіль Mitsubishi Pajero. У 58-річного водія з собою були майже тисяча набоїв, ручний кулемет Калашникова, гладкоствольна рушниця та інші боєприпаси, повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин злочину. Виявлену зброю направили на експертне дослідження. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Триває слідство.

Нагадаємо, що правоохоронці викрили у Дніпропетровській області потужну і розгалужену міжнародну організацію, яка у промислових масштабах виготовляла і збувала наркотики. Правоохоронці провели більше десяти обшуків. У результаті цього вилучили обладнання для виготовлення наркотиків, майже два кілограми метамфетаміну, а також гранати й автомат з набоями. Вартість вилучених наркотиків складає приблизно 4,5 мільйони гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах