У Дніпрі волонтерка врятувала 7 тварин після ракетного удару по багатоповерхівці

У Дніпрі волонтерка врятувала 7 тварин після ракетного удару по багатоповерхівці

У Дніпрі волонтерка врятувала 7 тварин після ракетного удару по багатоповерхівці - фото: nashemisto.dp.ua

Події
08 лютого 2023 13:39

Волонтерка з Дніпра розповіла, як рятувала тварин після ракетного удару по житловому будинку на Перемозі.

Волонтерка Алла давно турбується про тварин та шукає їм нові люблячі сім'ї. 14 січня, у суботу, вона відпочивала разом з родиною. Згодом почула вибух. З вікон її квартири було видно чорний стовп диму. Не вагаючись, жінка зі своїм чоловіком поїхали на місце трагедії до зруйнованого будинку на ж/м Перемога. Вони привезли з собою буржуйки та поїли чаєм рятувальників і постраждалих людей. Про це повідомляє "Наше Місто".

Алла також почала збирати інформацію про тварин, щоб витягти їх з пошкоджених квартир.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Я в перший день почала дізнаватися потихеньку інформацію про тварин, тому що у них також є душа і я дуже люблю тварин. Туди всередину будинку я пробратися не могла і зрозуміло, що нікого не пускали. Тому ми по крупинкам збирали інформацію, – розповіла волонтерка. 

Лише на другий день Аллі з рятувальниками та господарями пошкоджених квартир вдалося врятувати двох маленьких хвостиків. Серед них кішка Мурка, яка заховалася та до останнього чекала на господаря. Після вибуху вона три дні перебувала у стані шоку, зараз почувається набагато краще.

Загалом Аллі разом з працівниками ДСНС вдалося врятувати сім тварин. Деякі не виходили до них по декілька днів. Йшли лише на голос господарів. 

Зараз вдома у Алли живе чотири врятовані коти та песик. Жінка також щодня приходить до руїн багатоповерхівки та годує безхатніх котів, які вижили після ракетного удару. Дізнатися, як допомогти тваринам можна за номером: 050-96-52-615. 

Волонтерка врятувала сім тварин після обстрілу ДніпраВолонтерка врятувала сім тварин після обстрілу Дніпра - фото: nashemisto.dp.ua
Із жінкою зараз живе чотири врятовані коти і собакаІз жінкою зараз живе чотири врятовані коти і собака - фото: nashemisto.dp.ua

Волонтерка продовжує годувати безхатніх котівВолонтерка продовжує годувати безхатніх котів - фото: nashemisto.dp.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах