Як сьогодні будуть вимикати світло у Дніпрі та області: графік

Як сьогодні будуть вимикати світло  у Дніпрі та області: графік

Як сьогодні будуть вимикати світло у Дніпрі та області: графік - фото: koda.gov.ua

Події
01 лютого 2023 09:48

У Дніпропетровській області продовжують вимикати світло. Сьогодні, 1 лютого, діють стабілізаційні графіки.

Так, на 1 лютого НЕК Укренерго надав обмеження споживання для нашого регіону на рівні 1272 МВт на день та 1245 МВт на ніч. Це 57,8% від потреби електроенергії області при поточній погоді, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики роблять все, щоб сьогодні світло вимикали лише за стабілізаційними графіками. Знайти їх та перевірити, коли вдома не буде енергопостачання, можна за посиланням.

Мешканців також закликають ощадливо користуватися електроенергією. Якщо перевищити ліміти, то будуть застосовані аварійні відключення світла.

Нагадаємо, внаслідок масових атак на енергетичну інфраструктуру у регіонах України тривалий час застосовуються відключення світла. Попри це, платіжки за електроенергію не зменшилися, а навпаки виросли. В чому причина, розповіли у YASNO. За словами генерального директора YASNO Сергія Коваленка, це пов'язано з тим, що мешканці різко вмикають всі прилади одразу після ввімкнення світла та невчасно сплачують за спожиту електроенергію. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах