П'ятеро дітей залишились сиротами через ракетну атаку по Дніпру

П'ятеро дітей залишились сиротами через ракетну атаку по Дніпру

П'ятеро дітей залишились сиротами через ракетну атаку по Дніпру - фото: t.me/UA_National_Police

Події
17 сiчня 2023 15:48

У Дніпрі внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці п'ятеро дітей залишилися сиротами. Їх батьків вбила російська ракета.

За даними національної поліції України, над трьома осиротілими дітьми опікунство оформлюють родичі. Дві дитини перебувають під опікою держави. На жаль, у них немає близьких, які могли б про них попіклуватися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у Дніпрі завершили рятувальну операцію на місці ракетного удару. РФ вбила 44 людини, серед яких п'ятеро дітей. 79 людей, серед яких 16 дітей, постраждали. 33 людей та шість дітей вдалося врятувати.

У поліції зазначають, що наразі залишаються безвісти зниклими 20 людей. З них четверо дітей. 15 тіл загиблих ще неідентифіковані.

Раніше ми писали, що російські війська вдарили по будинку у Дніпрі ракетою Х-22, яка є неточною. Такі ракети вже спричиняли масові жертви серед цивільного населення України під час минулих ракетних атак. Це підтвердила британська розвідка. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах