У Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи після ракетного удару по будинку

У Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи після ракетного удару по будинку

У Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи після ракетного удару по будинку - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Події
17 сiчня 2023 13:47

Сьогодні, 17 січня, у Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи на місці житлового будинку, який знищила російська ракета 14 січня. Рятувальна операція тривала 69 годин.

Внаслідок російської атаки на Дніпро 14 січня загинуло 44 людини. Серед них п'ятеро дітей. Найменшому хлопчику не було й року. 39 людей вдалося врятувати. Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він подякував рятувальникам, лікарям, поліцейським, комунальникам, волонтерам, мерії міста та усім хто допомогав і допомагає постраждалим мешканцям.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко зазначив, що внаслідок ракетного удару по Дніпру травмовано 79 людей, серед яких 16 дітей. Також було отримано 47 повідомлень про безвісно зниклих осіб, з яких 23 особи встановлено загиблими, чотири особи знайдені живими у родичів, в лікарнях.

Нагадаємо, що британська розвідка повідомила, що російські війська вдарили по будинку у Дніпрі ракетою Х-22, яка є неточною. Раніше такі ракети вже спричиняли масові жертви серед цивільного населення України під час минулих ракетних атак. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах