Відірвало ногу: під Дніпром сталася смертельна ДТП

Відірвало ногу: під Дніпром сталася смертельна ДТП

Відірвало ногу: під Дніпром сталася смертельна ДТП - фото: dnepr.express

Події
09 сiчня 2023 15:01

Сьогодні, 9 січня, на виїзді з Дніпра сталася смертельна ДТП. Жінка загинула на місці.

Жахлива аварія сталася близько 10:00 на Запорізькому шосе поблизу села Братське. Там водій автомобіля Toyota збив жінку. Удар був такої сили, що їй відірвало ногу. Від отриманих травм вона загинула на місці. Авто злетіло з дороги у кювет. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що наїзд стався біля пішохідного переходу. Зараз на місці працюють правоохоронці, які з’ясовують всі деталі події.

Нагадаємо, у неділю, 8-го січня, близько 18:10 у багатоповерхівці у Нікополі на вулиці Добролюбова сталася пожежа. На місце події негайно виїхали рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Вони побачили, що з квартири на п’ятому поверсі йшов густий дим. Там жила родина – двоє батьків та троє дітей, які на момент прибуття рятувальників перебували на вулиці. Трирічна дівчинка знаходилася без свідомості. ДСНСники провели реанімаційні заходи до прибуття на місце медиків. Врятувати дитину не вдалося. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах