У Дніпропетровській області під час пожежі загинула дитина

У Дніпропетровській області під час пожежі загинула дитина -

У Дніпропетровській області під час пожежі загинула дитина - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
09 сiчня 2023 09:40

У Нікополі Дніпропетровської області під час пожежі у квартирі загинула дитина, ще двоє – потрапили у лікарню.

У неділю, 8-го січня, близько 18:10 у багатоповерхівці на вулиці Добролюбова сталася пожежі. На місце події негайно виїхали рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Вони побачили, що з квартири на п’ятому поверсі йшов густий дим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У квартирі, де сталася пожежа, жила родина – двоє батьків та троє дітей, які на момент прибуття рятувальників перебували на вулиці. Трирічна дівчинка знаходилася без свідомості. ДСНСники провели реанімаційні заходи до прибуття на місце медиків. Проте врятувати дитину не вдалося.

Через пожежу чотирирічна дівчинка та однорічний хлопчик отримали отруєння продуктами горіння. Постраждалих дітей госпіталізували до лікарні.

У Дніпропетровській області під час пожежі загинула дитина -У Дніпропетровській області під час пожежі загинула дитина - фото: facebook.com/MNSDNE

Вогонь знищив у двокімнатній квартирі домашні речі. Площа пожежі склала приблизно 18 квадратних метрів. Загорання вдалося локалізувати за 25 хвилин, а повністю загасити ще приблизно за 20 хвилин.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська атакували Нікопольський район.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах