У Дніпрі комунальники знайшли мішок вибухівки: Філатов прокоментував інцидент

У Дніпрі комунальники знайшли мішок вибухівки: Філатов прокоментував інцидент

У Дніпрі комунальники знайшли мішок вибухівки: Філатов прокоментував інцидент - фото: facebook.com/Борис Філатов

Події
30 грудня 2022 14:09

Сьогодні, 30 грудня, у Дніпрі комунальники знайшли мішок з різними вибуховими та небезпечними предметами. Мер міста Борис Філатов прокоментував інцидент.

За його словами, небезпечну знахідку виявили комунальники на вулиці Сеченцова. Прибираючи сміття, вони побачили в сміттєвому баці мішок гранат, мін та тротилових шашок.

Борис Філатов вирішив нагородити комунальників премією та почесними грамотами за пильність. Також він зазначив, що поліція та СБУ вже шукають правопорушників, які викинули вибухові предмети.

Мер Дніпра відреагував на знахідку вибухових предметів у сміттіМер Дніпра відреагував на знахідку вибухових предметів у смітті - фото: facebook.com/Борис Філатов

Нагадаємо, у понеділок, 26 грудня, у Кривому Розі посеред вулиці пролунав вибух – хлопець підірвав гранату. Близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про вибух на одній із вулиць Інгулецького району. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та вибухотехніки, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області. Правоохоронці знайшли фрагменти корпусу гранати та важіль запалу. За попередніми даними, стався вибух гранати РГД-5. Також неподалік від місця вибуху поліцейські виявили гранату Ф-1. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах