У Кривому Розі хлопець підірвав гранату посеред вулиці

У Кривому Розі хлопець підірвав гранату посеред вулиці -

У Кривому Розі хлопець підірвав гранату посеред вулиці - фото: dp.npu.gov.ua

Події
28 грудня 2022 10:28

У понеділок, 26 грудня, у Кривому Розі посеред вулиці пролунав вибух – хлопець підірвав гранату.

Близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про вибух на одній із вулиць Інгулецького району. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та вибухотехніки, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області.

Правоохоронці знайшли фрагменти корпусу гранати та важіль запалу. За попередніми даними, стався вибух гранати РГД-5. Також неподалік від місця вибуху поліцейські виявили гранату Ф-1.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з’ясувалося, боєприпас кинув 19-річний хлопець. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. За його словами, гранати він знайшов. Всі обставини злочину та походження боєприпасів поліцейські встановлять в ході досудового розслідування. Порушника затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за хуліганство. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська обстріляли з РСЗВ та важкої артилерії населені пункти Дніпропетровської області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах