У Дніпропетровській області немовля померло від отруєння алкоголем: що загрожує матері

У Дніпропетровській області немовля померло від отруєння алкоголем: що загрожує матері

У Дніпропетровській області немовля померло від отруєння алкоголем: що загрожує матері - фото: glavcom.ua

Події
27 грудня 2022 16:31

У Дніпропетровській області судитимуть жінку, яка не доглядала за своєю 1-річною дитиною. Немовля померло від отруєння алкоголем.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, 24-річна мешканка Кривого Рогу тривалий час не годувала та не лікувала свою 1-річну доньку, внаслідок чого вона померла. Швидкому настанню смерті дитини також посприяло отруєння алкоголем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стосовно жінки до суду скеровано обвинувальний акт за фактом злісного невиконання обов'язків  догляду за дитиною, що спричинило її смерть (стаття 166 КК України). Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Також жінку можуть позбавити батьківських прав щодо її старшої доньки. Наразі розглядається цивільний позов.

Нагадаємо, мешканець Дніпропетровської області розбещував та бив дітей співмешканок, з якими він проживав у період з 2017 по 2022 роки. Також він змушував маленьких дівчаток брати участь у створенні порнографії, фізично та морально розбещував їх. На той момент їм було 3 та 7 років. Під час обшуків правоохоронці знайшли та вилучили флешки, на яких було близько 100 фото та відео з дитячою порнографією. Чоловіка будуть судити. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах