У Дніпропетровській області чоловік розбещував дітей співмешканки та знімав з ними порно

У Дніпропетровській області чоловік розбещував дітей співмешканки та знімав з ними порно

У Дніпропетровській області чоловік розбещував дітей співмешканки та знімав з ними порно - фото: myvin.com.ua

Події
27 грудня 2022 13:18

Мешканець Дніпропетровської області розбещував та бив дітей співмешканок, з якими він проживав у період з 2017 по 2022 роки. Також він змушував маленьких дівчаток брати участь у створенні порнографії. Чоловіка будуть судити.

Як повідомили в Київській міській прокуратурі, 28-річний мешканець Дніпропетровщини користувався довірливим ставленням до себе та примушував двох доньок своєї співмешканки до створення порнографічних матеріалів.  

Також чоловік фізично та морально розбещував цих дітей. На той момент їм було 3 та 7 років. Під час обшуків правоохоронці знайшли та вилучили флешки, на яких було близько 100 фото та відео з дитячою порнографією.

Мешканець Дніпропетровщини розбещував маленьких дітейМешканець Дніпропетровщини розбещував маленьких дітей - фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, було встановлено, що 28-річний обвинувачений протягом тривалого часу вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно дітей іншої співмешканки. Від його дій постраждали дівчинка 2010 року народження та хлопчик 2004 року народження.

Так, чоловік погрожував дітям насильсьвом, принижував їх та бив ногами по всьому тілу. Також він забирав у них їжу, забороняв дивитися мультфільми та проводити час з братами та сестрами. Якщо малеча його не слухалася, то він виганяв їх на вулицю без одягу та взуття, навіть взимку.

Зараз 28-річний мешканець Дніпропетровщини перебуває під вартою. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактами домашнього насильства, розбещення малолітніх дітей, сексуального насильства, зберігання, виготовлення, збуту і розповсюдження дитячої порнографії (стаття 126-1, частина 2 стаття 156, частина 4, частина 6, стаття 153, частина 1, 3, 4 стаття 301-1 КК України).

Чоловік знаходиться під вартоюЧоловік знаходиться під вартою - фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах