У Дніпрі агент РФ передавав ворогу дані про ЗСУ та коригував ракетні удари

У Дніпрі агент РФ передавав ворогу дані про ЗСУ та коригував ракетні удари

У Дніпрі агент РФ передавав ворогу дані про ЗСУ та коригував ракетні удари - фото: rbc.ua

Події
26 грудня 2022 16:36

СБУ затримала мешканця Дніпра, який співпрацював із спецслужбами РФ та передавав їм дані про місця розташування позицій ЗСУ. Його будуть судити. 

Як повідомили в пресслужбі Офісу генерального прокурора, з травня 2022 року дніпрянин виконував завдання представників ФСБ РФ та передавав їм інформацію щодо місць розташування підрозділів ЗСУ та інших стратегічних об’єктів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік надсилав ворогу через мессенджер "Телеграм" інформацію про переміщення української військової техніки, кількості, напрямку її руху, розташування залізничних вокзалів та аеродромів у Дніпропетровській області. Тим самим він коригував ракетні удари по нашому регіону.

Мешканця Дніпра затримали під час виконання чергового завдання спецслужб РФ. У нього вилучили телефон з доказами злочину.

Так, Дніпропетровська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт. Зрадника звинувачують у вчиненні державної зради в умовах воєнного стану (частина 2 стаття 111 КК України). Йому загрожує від 15-ти років позбавлення волі до довічного ув'язнення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах