У Дніпропетровській області молодикам, причетним до підпалів на залізниці, загрожує довічне ув'язнення

У Дніпропетровській області молодикам, причетним до підпалів на залізниці, загрожує довічне ув'язнення -

У Дніпропетровській області молодикам, причетним до підпалів на залізниці, загрожує довічне ув'язнення - фото: antikor.com.ua

Події
19 вересня 18:43

З лютого 2023 року Укрзалізниця зафіксувала понад дев'яносто спроб підпалів релейних шаф, життєво важливих елементів системи сигналізації та зв'язку.

Незважаючи на високий ризик, українські правоохоронці активно борються з такою диверсійною діяльністю - більшість паліїв затримуються під час скоєння злочину або гарячими слідами. Завдяки оперативній роботі правоохоронців вдається запобігти серйозним наслідкам, які могли б призвести до катастроф поїздів та людських жертв, повідомили в Придніпровській залізниці.

Зокрема в Дніпрі співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками дистанції сигналізації та зв'язку Нижньодніпровськ-Вузол затримали двох 21-річних молодих людей, які намагалися підпалити релейну шафу.

В Днепропетровской области молодым людям, причастным к поджогам на железной дороге, грозит пожизненное заключение - фотоВ Днепропетровской области молодым людям, причастным к поджогам на железной дороге, грозит пожизненное заключение - фото

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Залізничних паліїв також ловили у Харківській, Черкаській областях, Києві, Одесі та Миколаєві.

Усі підозрювані у диверсіях, які співпрацюють із ворогом, будуть притягнуті до відповідальності за частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 113 Кримінального кодексу України. Їм загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах