У Кривому Розі винесли вирок чоловіку, який зґвалтував 12-річну дівчинку

У Кривому Розі винесли вирок чоловіку, який зґвалтував 12-річну дівчинку -

У Кривому Розі винесли вирок чоловіку, який зґвалтував 12-річну дівчинку - фото: 24tv.ua

Події
23 грудня 2022 16:38

У Дніпропетровській області до 13 років позбавлення волі засудили чоловіка, який зґвалтував дитину.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, випадок стався у грудні 2019-го року. Так, п’яний чоловік помітив знайому 12-річну дівчинку, яка проходила повз його подвір’я. Він вирішив запросити її до свого будинку. Коли дитина зайшла у кімнату, то чоловік почав погрожувати їй фізичним насильством. Він наказав дівчинці роздягнутися і зґвалтував її.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час розгляду справи у суді чоловік свою вину не визнав. Проте прокурори змогли довести її у повному обсязі. Суд визнав жителя Кривого Рогу винним та засудив його до 13 років тюрми. Окрім цього, інформацію про засудженого буде внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, що до суду передали справу стосовно жительки Кривого Рогу, яка вбила свою новонароджену дитину. Жінка була вдома у свого колишнього співмешканця, коли у неї почалися пологи – вона народила живу і здорову дитину. Після цього жінка викинула немовля у яму вуличної вбиральні. Тіло вже мертвої дитини помітили сусіди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах