Частина Дніпра залишається без опалення

Частина Дніпра залишається без опалення

Частина Дніпра залишається без опалення - фото: kyiv.comments.ua

Події
17 грудня 2022 15:10

Ситуація з водо- та теплопостачанням у Дніпрі залишається складною, але контрольованою. Це пов’язано із масовою ракетною атакою на енергетичні об’єкти України та екстреними відключеннями світла у місті. Комунальники працюють в посиленому режимі.

Як повідомили в департаменті благоустрою та інфраструктури, станом на 14:00 у місті зупинено п’ять котелень, які забезпечують теплом 189 будинків, 10 навчальних закладів та три лікарні. Причина – відсутність тиску водопостачання через знеструмлення.

Так, тепло відсутнє по проспекту Олександра Поля, вулиці Полєтаєва, вулиці Стромцова, вулиці Нахімова, та проспекту Богдана Хмельницького. Також через відсутність електроенергії не працюють районні котельні у Чечелівському районі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак у департаменті зазначають, що деякі котельні вже запрацювали, а саме: на вулиці Надії Алексєєнко, вулиці Володимира Великого, вулиці Воскресенська та вулиці Липова,1. 

Щодо Лівобережної частини міста, то там котельні працюють частково. Деякі з них – на запасах води в баках. У Новокодацькому районі напруга на котельні подана, але відстунє водопостачання. Тому їх робота запущена не в повному обсязі.

Інші котельні не працюють у зв’язку з відсутністю тиску води через відсутність електроенергії. Також комунальники досі чекають поновлення роботи Придніпровської ТЕС.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

  • 056-732-12-12;
  • 095-732-12-12;
  • 096-732-12-12;
  • 073-732-12-12.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах