Яка ситуація зі світлом у Дніпропетровській області 17 грудня

Яка ситуація зі світлом у Дніпропетровській області 17 грудня

Яка ситуація зі світлом у Дніпропетровській області 17 грудня - фото: Getty Images

Події
17 грудня 2022 10:22

Вчора, 16 грудня, окупанти завдали ракетного удару по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської області. Тому в регіоні ситуація в енергосистемі складна та продовжують діяти екстрені відключення світла.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, на Дніпропетровщині відбуваються екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, в п’ятницю, 16 грудня, ворог знову завдав масований ракетний удар по енергетичній інфраструктурі України. Енергооб’єкти намагалися атакувати близько 70 ракет. Завдяки військовим більшість ракет вдалося збити, але були і влучання. Найбільших уражень зазнали північний, південний, і центральний регіони.

В НЕК "Укренерго" зазначають, що ціллю окупантів стали магістральні мережі та об’єкти генерації. В результаті обстрілів в системі суттєво збільшився дефіцит електроенергії, який і до цього був значним.

Енергетики тримають ситуацію під контролем та роблять все можливе, щоб повернути світло кожному.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах