У Дніпрі однорічна дитина отруїлася наркотиками: дівчинка у лікарні

У Дніпрі однорічна дитина отруїлася наркотиками: дівчинка у лікарні

У Дніпрі однорічна дитина отруїлася наркотиками: дівчинка у лікарні - фото: volyn24.com

Події
14 грудня 2022 15:14

У Дніпрі лікарі рятують однорічну дитину, яка отруїлася наркотичними солями.

Сьогодні, 14 грудня, до дитячої лікарні Дніпра доставили однорічну дівчинку з отруєнням наркотиками. Було встановлено, що дитина поклала до рота наркотичні солі. Про це повідомляє телеграм-канал "Дніпро Обласний" з посиланням на власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, співмешканець мами маленької дівчинки залишив склянку із забороненими речовинами на столі. Дитина їх з'їла. Після цього чоловік втік.

Спочатку дівчинку рятували у реанімації. Зараз її перевели у загальне відділення. Життю і здоров’ю малечі вже нічого не загрожує.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 166 ККУ (неналежне виконання батьківських обов’язків). Слідчі з’ясовують походження речовини, якою отруїлася дитина.

Нагадаємо, волонтери знайшли родину бійця з Рівненщини, який потрапив до лікарні Дніпра з важкими пораненнями, втратою пам'яті, без документів та телефону. 9 грудня директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко у своєму Facebook розповів історію про врятованого 33-річного бійця Сергія, який отримав важкі поранення та частково втратив пам’ять. Єдине, про що прохав захисник, коли прокинувся – почути голос коханої. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах