Волонтери знайшли родину важкопораненого бійця з Рівненщини, якого рятують у Дніпрі

Волонтери знайшли родину важкопораненого бійця з Рівненщини, якого рятують у Дніпрі

Волонтери знайшли родину важкопораненого бійця з Рівненщини, якого рятують у Дніпрі - фото: facebook.com/rsa

Події
14 грудня 2022 13:13

Волонтери знайшли родину бійця з Рівненщини, який потрапив до лікарні Дніпра з важкими пораненнями, втратою пам'яті, без документів та телефону. 

9 грудня директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко у своєму Facebook розповів історію про врятованого 33-річного бійця Сергія, який отримав важкі поранення та частково втратив пам’ять. У лікарню він потрапив у стані коми зі струсом мозку, широкою рваною раною тім’яної області, опіками обличчя, рогівки, кон’юктиви, верхніх дихальних шляхів та ампутацією лівої кисті. Єдине, про що прохав захисник, коли прокинувся – почути голос коханої.

Після цього волонтери лікарні імені Мечникова почали шукати його рідних з Рівненської області. Спочатку чоловіка впізнала землячка з міста Володимирець. Згодом швидко була знайдена і дружина Наталія, яка зателефонувала своєму чоловіку. Про це повідомляє "Володимирець Сіті".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Коли мені сказали, що знайшовся Сергій, я мало в обморок не впала – з ним вже кілька днів не було зв’язку. Я так молилась! Як ніколи не молилась. Плакала, поки Владика гляділа. Сину лише півроку. Подзвонила – ледь говорить, каже, що трішки вже бачить. Він всіх пам’ятає і впізнав по голосу, – розповіла дружина захисника Наталія Печончик.

Рідні та дружина важкопораненого військового з Рівненщини знайденіРідні та дружина важкопораненого військового з Рівненщини знайдені - фото: volodymyrets.city

Також вона додала, що батьки Сергія вже знають про стан свого сина, а до лікарні у Дніпро приїхала його сестра. Рідні весь час на зв'язку із військовим. 

Допис Сергія Риженка у Facebook за добу поширили 122 тисячі разів. Завдяки цьому родину пораненого військового Сергія Печончика було швидко знайдено. Вдома на нього чекають дружина, шестимісячний син, батьки та інші близькі люди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах