У Дніпропетровській області знайшли мертвими дітей, які зникли два тижні тому (оновлено)

У Дніпропетровській області знайшли мертвими дітей, які зникли два тижні тому -

У Дніпропетровській області знайшли мертвими дітей, які зникли два тижні тому - фото: svoi.kr.ua

Події
08 грудня 2022 14:13

У Кривому Розі більше двох тижнів тому зникли двоє маленьких хлопчиків – восьмирічний Георгій Ковальов та шестирічний Данило Литенець.

Сьогодні, 8 грудня, стало відомо, що хлопчиків знайшли мертвими. За попередньою інформацією, їхні тіла помітили на території Інгулецького кар’єра. Про це повідомляють "Свої. Кривий Ріг", посилаючись на власні джерела.

Що саме могло статися з дітьми – наразі невідомо. На місці події нині працюють правоохоронці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оновлено в 14:35: у ГУ НП у Дніпропетровській області підтвердили, що зниклих дітей знайшли мертвими. Для пошуку правоохоронці обстежували прилеглі території, парки, магазини, зупинки громадського транспорту, перевіряли місця мешкання знайомих та близьких.

Сьогодні дітей знайшли мертвими у кар'єрі. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група поліції, працівники профільних служб та ювенальні поліцейські. Очікується на прибуття експертів-криміналістів. Встановлюються всі обставини події.

Відомо, що 19 листопада близько 12:00 діти пішли з дому у Кривому Розі та не повернулися. До їхнього пошуку залучали кілогів з пошуковими собаками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах