На Дніпропетровщині зникли двоє дітей

На Дніпропетровщині зникли двоє дітей -

На Дніпропетровщині зникли двоє дітей - фото: dp.npu.gov.ua

Події
20 листопада 2022 12:13

У Дніпропетровській області правоохоронці розшукують двох дітей – Георгія Ковальова та Данила Литенця.

У суботу, 19 листопада, близько 12:00 діти пішли з дому та досі не повернулися, розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області.

Георгій Ковальов зростом приблизно 130 сантиметрів, середньої статури. У нього світле волосся і блакитні очі. У хлопчика є родима пляма під лівим оком. Коли його бачили востаннє, то він був одягнений у синю куртку, сіру шапку з бубном, чорні штани та кросівки.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Данило Литенець зростом близько 125 сантиметрів. Він також середньої статури, у нього чорняве волосся та карі очі. Хлопчик був одягнений у чорну куртку, темну шапку, чорні штани та чорні кросівки.

Усі, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Георгія Ковальова та Данила Литенець, можуть звертатися до відділення поліції № 6 за телефонами: 102, 096-198-7520, 096-822-09-02.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська знову обстріляли Нікопольський район. З РСЗВ та важкої артилерії окупанти обстріляли чотири громади – Червоногригорівську, Мирівську, Марганецьку та Нікопольську.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах