На Дніпропетровщині тривають пошуки двох зниклих дітей: залучили кінологів

На Дніпропетровщині тривають пошуки двох зниклих дітей: залучили кінологів

На Дніпропетровщині тривають пошуки двох зниклих дітей: залучили кінологів - фото: facebook.com/Лариса Борисенко

Події
05 грудня 2022 14:11

У Дніпропетровській області продовжують шукати двох маленьких хлопчиків з Кривого Рогу, які зникли близько двох тижнів тому. До пошуків долучилися кінологи.

3 грудня спеціалізована кінологічна група Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарєс" за офіційним закликом поліції приєдналася до пошуків двох зниклих дітей. Досвідчені кінологи разом із пошуковими собаками та правоохоронцями вже опрацювали великі та складні локації. На жаль, хлопчиків знайти досі не вдалося. Про це повідомляє керівник пошуково-ріятувального кінологічного загону "Антарес" Лариса Борисенко. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошукові заходи – продовжуються.

Нагадаємо, у суботу, 19 листопада, близько 12:00 Георгій Ковальов та Данило Литенець пішли з дому та досі не повернулися. Георгій Ковальов зростом приблизно 130 сантиметрів, середньої статури. У нього світле волосся і блакитні очі. У хлопчика є родима пляма під лівим оком. Коли його бачили востаннє, то він був одягнений у синю куртку, сіру шапку з бубном, чорні штани та кросівки.

Данило Литенець зростом близько 125 сантиметрів. Він також середньої статури, у нього чорняве волосся та карі очі. Хлопчик був одягнений у чорну куртку, темну шапку, чорні штани та чорні кросівки. Усі, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування дітей можуть звертатися до відділення поліції № 6 за телефонами: 102, 096-198-7520, 096-822-09-02. 

У Дніпропетровській області шукають двох дітейУ Дніпропетровській області шукають двох дітей - фото: dp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах