На Херсонщині автомобіль з поліцейськими підірвався на міні: загинув начальник з Дніпра

На Херсонщині автомобіль з поліцейськими підірвався на міні: загинув начальник з Дніпра

На Херсонщині автомобіль з поліцейськими підірвався на міні: загинув начальник з Дніпра - фото умовне: radiosvoboda.org

Події
08 грудня 2022 11:44

7 грудня у Херсонській області автомобіль з поліцейськими підірвався на ворожій міні. Загинуло четверо правоохоронців, серед яких колишній начальник слідства Дніпропетровської області та керівник управління Національної поліції Черкащини Михайло Куратченко. 

Як повідомили в пресслужбі Національної поліції, 7 грудня спеціалізована оперативна група, кінолог та вибухотехнік на чолі із Михайлом Куратченком приїхали у район села Федорівка, де раніше були позиції ворога. Вони вилучили боєприпаси, вибухові речовини та зброю для знищення.

На жаль, повертаючись назад, поліцейські підірвалися на каскаді ворожих мін та боєприпасів. Михайло Куратченко та ще троє правоохоронців загинули. За життя ще чотирьох борються лікарі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Голови Нацполіції Ігора Клименка, Михайло Куратченко на Херсонщині особисто керував зведеним загоном поліції Черкащини та брав участь у найскладніших операціях. Загиблі Ігор Мельник, Сергій Ненада та Вадим Періжок – віддані поліцейські, які на чолі Куратченком проводили стабілізаційні заходи, документували злочини, викривали колаборантів та розміновували населені пункти.

Відомо, що Михайло Куратченко народився у Дніпрі. З 2005 по 2015 рік працював на різних посадах поліції Дніпропетровської області. У 2015-2020 роках очолював слідство Дніпропетровської області. 18 лютого 2020 року Михайла Куратченка призначили на посаду керівника управління Національної поліції Черкащини.

Редакція Vgorode висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблих. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах