Важкі опіки, уламки в голові та контузія: у Дніпрі врятували військового із Запоріжжя

Важкі опіки, уламки в голові та контузія: у Дніпрі врятували військового із Запоріжжя

Важкі опіки, уламки в голові та контузія: у Дніпрі врятували військового із Запоріжжя - фото умовне: facebook.com/dniprozdrav

Події
30 листопада 2022 16:52

У Дніпрі врятували військового із Запоріжжя, який отримав у бою дуже важкі поранення.

40-річний Сергій (ім’я змінено) родом із Запоріжжя. Він має родину і працював на улюбленій роботі. Коли почалось повномасштабне вторгнення, то відразу мобілізувався до лав ЗСУ. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я ДМР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час одного з боїв військовий отримав важкі поранення, опіки, контузію та струс мозку. Уламки ворожого снаряду потрапили прям у голову, полум‘я вразило лице та спину. Внаслідок вибухів у чоловіка лопнули барабанні перетинки.  У важкому стані він потрапив до КНП "Міська клінічна лікарня 8" у Дніпрі.

Військовий отримав важкі опікиВійськовий отримав важкі опіки - фото: facebook.com/dniprozdrav

Лікарі зробили все, щоб врятувати захисника. Вони дістали уламки, пересадили шкіру та загоїли опіки. Їм також вдалося повернути пацієнту слух.

Під пильним наглядом медиків у Дніпрі військовий пробув близько двох тижнів. На нього чекає подальша реабілітація.

Нагадаємо, у Дніпрі лікарі врятували військового, який отримав важкі поранення на найгарячішому напрямку фронту. Після початку повномасштабної війни 23-річний чоловік одразу вирішив, що стане на захист своєї країни. За чотири дні його мобілізували до лав ЗСУ. В один із днів служби він отримав першу травму від розірваного снаряду. Уламки встромилися у його тіло і пошкодили плече, гомілку та м’язи. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах