Поліція показала наслідки обстрілу Дніпропетровської області

Поліція показала наслідки обстрілу Дніпропетровської області -

Поліція показала наслідки обстрілу Дніпропетровської області - фото: dp.npu.gov.ua

Події
21 листопада 2022 12:52

У Дніпропетровській області внаслідок нічного обстрілу зруйновані будинки та пошкоджені автомобілі. Поранення отримав один чоловік.

Сьогодні вночі, 21-го листопада, російські війська атакували місто Нікополь зі ствольної артилерії. Через обстріли пошкоджень зазнали приватні будинки, господарчі споруди, підприємство, гуртожиток, автомобілі та автобуси. Остаточні масштаби руйнувань з’ясовуються, розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото: dp.npu.gov.ua

На місцях влучань зараз працюють слідчі та криміналісти, які оглядають місця обстрілів, збирають речові докази та документують наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ РФ.

Через обстріл пошкоджені приватні будинки -Через обстріл пошкоджені приватні будинки - фото: dp.npu.gov.ua

Пошкоджены автобуси -Пошкоджены автобуси - фото: dp.npu.gov.ua

У поліції показали наслідки обстрілів -У поліції показали наслідки обстрілів - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що вчора ввечері, 20 листопада, у Дніпрі на Набережній Заводській сталася серйозна ДТП. Мікроавтобус зіткнувся з відбійником та перевернувся. На місце події викликали рятувальники. Коли вони приїхали, то встановили, що водій мікроавтобусу Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням, після чого влетів у відбійник та перекинувся на бік. Внаслідок ДТП ніхто з людей не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах