Є поранений: окупанти випустили 60 снарядів по Дніпропетровській області

Є поранений: окупанти випустили 60 снарядів по Дніпропетровській області -

Є поранений: окупанти випустили 60 снарядів по Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
21 листопада 2022 09:21

У ніч на 21 листопада російські війська знову атакували Дніпропетровську область з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що окупанти обстріляли Нікопольський район. Ворог вдарив по Нікопольській, Марганецькій та Мирівській громадах. Скерували туди майже 60 снарядів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область -Окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через ворожий обстріл у Нікополі поранений 78-річний чоловік. Медики надали йому допомогу. Він наразі лікується вдома. Також у місті російські снаряди пошкодили приватні будинки, човен та автомобілі. У Мирівській та Марганецькій громадах обійшлося без постраждалих. Деталі обстрілів з’ясовуються.

В інших районах ніч минула без сирен та надзвичайних ситуацій. Зараз все спокійно. Радіаційний фон в області залишається без змін, зазначив керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Нагадаємо, що у МАГАТЕ заявили, що на території окупованої Запорізької АЕС та біля неї прогриміло більше десяти вибухів. Повідомлень про постраждалих не надходило.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах