У Дніпрі мікроавтобус влетів у відбійник та перекинувся

У Дніпрі мікроавтобус влетів у відбійник та перекинувся

У Дніпрі мікроавтобус влетів у відбійник та перекинувся - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
21 листопада 2022 10:15

Вчора ввечері, 20 листопада, у Дніпрі сталася серйозна ДТП. Мікроавтобус зіткнувся з відбійником та перевернувся.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, аварія сталася близько 19:24 на вулиці Набережна Заводська. По прибуттю рятувальники встановили, що водій мікроавтобусу Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням, після чого влетів у відбійник та перекинувся на бік. На щастя, ніхто не постраждав.

У Дніпрі мікроавтобус влетів у відбійник і перекинувсяУ Дніпрі мікроавтобус влетів у відбійник і перекинувся - фото: facebook.com/MNSDNE

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ДТП паливно-мастильні матеріали розлилися на дорогу. Аби не виникла пожежа, надзвичайники змили їх з проїжджої частини.

У 2022 році на дорогах Дніпропетровської області сталося майже 8 тисяч аварій. З них 219 – за участі дітей. У ДТП загинули 6 хлопчиків та дівчаток. Ще понад 180 отримали травми. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, 19 листопада, у Дніпрі близько 13:00 на вулиці Антоновича сталася ДТП. Там зіштовхнулися три авто – Citroen, BMW та Daewoo. За словами патрульних, водій Citroen рухався у напрямку вулиці Степана Бандери та не надав перевагу у русі Daewoo. У результаті цього автівки зіткнулися та зачепили BMW. У аварії постраждали дві дитини, які знаходилися в салоні машини Daewoo. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах