Прокуратура показала фото наслідків масової ракетної атаки по Дніпропетровщині

Прокуратура показала фото наслідків масової ракетної атаки по Дніпропетровщині

Прокуратура показала фото наслідків масової ракетної атаки по Дніпропетровщині - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
16 листопада 2022 13:20

15 листопада окупанти нанесли масовий ракетний удар по критичній інфраструктурі Дніпропетровської області. Три ракети вдарили по Криворізькому району. Прокуратура показала фото наслідків ворожої атаки.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, 15 листопада військові РФ завдали ракетний удар по об'єкту енергетичної інфраструктури у Кривому Розі. Також внаслідок ракетної атаки у місті Зеленодольськ було частково зруйновано інфраструктуру приватного господарства.

Окупанти вдарили ракетами по приватному господарству в ЗеленодольськуОкупанти вдарили ракетами по приватному господарству в Зеленодольську - фото: dnipr.gp.gov.ua

Внаслідок ворожої ракетної атаки пошкоджено господарствоВнаслідок ворожої ракетної атаки пошкоджено господарство - фото: dnipr.gp.gov.ua

На місцях ракетних ударів працюють прокурори, слідчі та експерти, які фіксують докази чергових злочинів країни-агресора.

Уламки від ворожої ракетиУламки від ворожої ракети - фото: dnipr.gp.gov.ua

Прокуратура відкрила кримінальне провадження проти злочинів РФПрокуратура відкрила кримінальне провадження проти злочинів РФ - фото: dnipr.gp.gov.ua

За процесуального керівництва Криворізької північної та Криворізької східної окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 стаття 438 КК України).

Нагадаємо, 15 листопада окупанти випустили по Україні 96 ракет, 75 з яких збили сили протиповітряної оборони. Над Дніпропетровською областю знищили дві ворожі ракети. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, військові з повітряного командування "Схід" збили російські ракети над Синельниківським та Криворізьким районами. 

Ще три ракети вдарили в об’єкт енергетичної інфраструктури у Кривому Розі, який фактично зруйнований. Попередньо відомо, що ніхто з людей не постраждав. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах