Вілкул розповів подробиці ракетного удару по Кривому Рогу

Вілкул розповів подробиці ракетного удару по Кривому Рогу -

Вілкул розповів подробиці ракетного удару по Кривому Рогу - фото: t.me/vilkul

Події
16 листопада 2022 10:23

У вівторок, 15-го листопада, російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Стали відомі подробиці.

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що Протиповітряна оборона збила дві ворожі ракети. Ще три ракети вдарили в об’єкт енергетичної інфраструктури, який фактично зруйнований. Попередньо відомо, що ніхто з людей не постраждав. На місці виникла масштабна пожежа, яку вже загасили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через ракетний удар без світла залишилася близько 50 000 людей. Декілька насосних станцій і лікарні працювали на генераторах. На ранок електропостачання у місті вдалося відновити.

Шахтарі Кривого Рогу залишалися під землею. З шахт вдалося вивести всіх 566 шахтарів. Операція з їхнього порятунку тривала майже чотири години. Застосовувалися контргрузи та ручні лебедки.

Ситуація у місті була дуже складною – працювали всі аварійні, комунальні та рятувальні служби. На тимчасових схемах та лініях, на генераторах, але повністю електрику, воду, тепло, рух тролейбусів та інше в Кривому Розі запустили без зруйнованого енергетичного об’єкта.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах