Окупанти завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області: що відомо

Окупанти завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області: що відомо -

Окупанти завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області: що відомо - фото: myvin.com.ua

Події
15 листопада 2022 16:43

У вівторок, 15-го листопада, російські війська масово атакували Україну ракетами. Повідомляється про влучання відразу у декількох областях, у тому числі у Дніпропетровській.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул близько 14:00 закликав жителів Кривого Рогу терміново перейти в укриття, оскільки був зафіксований масовий пуск ракет Х-101 з бомбардувальників Ту-95.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько 16:15 над містом чули вибухи, але Вілкул запевнив, що це були звуки роботи нашої Протиповітряної оборони. Він також зауважив, що відомо про ще один пуск ракет у бік Кривого Рогу. Через десять хвилин з’явилося повідомлення про декілька ракетних ударів по місту. Наслідки та масштаби атаки поки що невідомі.

Окрім Кривого Рогу, вибухи чули у Львові. Після цього частина міста залишилися без електроенергії. Також вибухи були у Хмельницькій області, але там запевнили, що це була робота ППО. У Кременчуцькому районі Полтавщини, Рівному та Харкові окупанти влучили в об’єкт інфраструктури. Вибухи підтвердили і у Волинській області. У Києве повідомили про влучання ракет у житлові будинки, на місцях виникли пожежі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах