Лукашук показав, як виглядають ракети, які збили над Дніпропетровською областю

Лукашук показав, як виглядають ракети, які збили над Дніпропетровською областю

Лукашук показав, як виглядають ракети, які збили над Дніпропетровською областю - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
16 листопада 2022 12:17

15 листопада окупанти випустили по Україні 96 ракет, 75 з яких збили сили протиповітряної оборони. Над Дніпропетровською областю знищили дві ворожі ракети.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, військові з повітряного командування "Схід" збили російські ракети над Синельниківським та Криворізьким районами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук показав, як виглядають збиті ракети.

Над Дніпропетровською областю збили російські ракетиНад Дніпропетровською областю збили російські ракети - фото: t.me/mykola_lukashuk

Микола Лукашук показав, як виглядають збиті ракетиМикола Лукашук показав, як виглядають збиті ракети - фото: t.me/mykola_lukashuk

Нагадаємо, голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що ще три ракети вдарили в об’єкт енергетичної інфраструктури у Кривому Розі, який фактично зруйнований. Попередньо відомо, що ніхто з людей не постраждав. На місці виникла масштабна пожежа, яку вже загасили. 

Через ракетний удар без світла залишилася близько 50 000 людей. Декілька насосних станцій і лікарні працювали на генераторах. На ранок електропостачання у місті вдалося відновити. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах