Філатов прокоментував звільнення Херсона від російських окупантів

Філатов прокоментував звільнення Херсона від російських окупантів

Філатов прокоментував звільнення Херсона від російських окупантів - фото: nashemisto.dp.ua

Події
11 листопада 2022 18:05

Сьогодні зранку, 11 листопада, ЗСУ зайшли у Херсон. Згодом ГУР МО підтвердило, що місто звільнено від російських окупантів. Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на цю новину.

Борис Філатов зазначив, що варто пам’ятати про тих, хто поклав життя за звільнення Херсону та тих,  хто не зміг дожити до цієї події.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Коли ми ридаємо від щастя за наш Херсон, не можна не ридати від болю за тих, кто поклав своє життя за його визволення. В полях та посадках. За всіх наших хлопців та дівчат. За кожного закатованого окупантами. За кожного, хто мріяв побачити вільний Херсон, але не зміг до цього дожити. Пам‘ятаємо. Помстимося, – написав Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

Борис Філатов прокоментував звільнення ХерсонуБорис Філатов прокоментував звільнення Херсону - фото: facebook.com/ Борис Філатов

Нагадаємо, у ГУР України підтвердили, що Херсон повертається під контроль України і до міста заходять частини ЗСУ. Росіяни ж тікають від українських сил під вогневим контролем. В Управлінні зазначили: будь-які спроби протидіяти Збройним Силам України буде припинено, а кожен російський військовослужбовець, який чинитиме опір, буде знищений. ГУР України також звернулося до російських окупантів. Росіян закликають здаватися в полон, щоб вижити. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах