ЗСУ звільнили населені пункти на Криворізькому напрямку

ЗСУ звільнили населені пункти на Криворізькому напрямку

ЗСУ звільнили населені пункти на Криворізькому напрямку - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
11 листопада 2022 10:20

ЗСУ продовжують звільняти українські землі від російських окупантів. На Криворізькому напрямку було звільнено 12 населених пунктів.

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, в ході успішних наступальних дій на Херсонщині, 9 листопада, ЗСУ звільнили 12 населених пунктів: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенка, Костромка, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне і Благодатне.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул також додав, щоб перейти через залив і зруйновану дамбу та визволити південну частину був потрібен цілий місяць героїчних зусиль ЗСУ і Нацгвардії.

За інформацією Оперативного Командування "Південь", минулої доби наші війська на стику Херсонщини і Миколаївщини посунули лінію фронту на 7 кілометрів. Звільнили майже 260 квадратних кілометрів територій.

У Генштабі зазначають, що наступальні дії на Херсонському напрямку тривають. Тому, з міркувань безпеки операції, офіційне оприлюднення результатів буде згодом. 

Нагалаємо, на Криворізькому напрямку разом з українськими військовими окупантів знищують і громадяни Чеченської республіки Ічкерії. Про командира одного з таких підрозділів розповів керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Він показав фото командира чеченського підрозділу Зумсо Хаджи-Мурада, який воює на Криворізькому напрямку та мав успіхи в районі Архангельського та Старосілля. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах