У Дніпрі обрали запобіжний захід кримінальному авторитету

У Дніпрі обрали запобіжний захід кримінальному авторитету -

У Дніпрі обрали запобіжний захід кримінальному авторитету - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
06 листопада 2022 15:21

У Дніпрі обрали запобіжний захід керівнику адвокатського об’єднання, кримінальному авторитету та шістьом учасникам злочинної групи.

Як повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі, вісьмом учасникам злочинної організації суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Їх підозрюють у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах, легалізації (відмиванні) майна, одержаного злочинним шляхом, та підробленню офіційних документів і їх використанню.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

За даними правоохоронців, кримінальний авторитет та керівник одного з адвокатських об’єднань створили злочинну організацію, яка займалась рейдерськими захопленнями підприємств у Дніпрі. До "схеми" вони залучили адвокатів, арбітражних керуючих та юристів.

Учасники організації на підставі підробних документів ввели до складу засновників одного з промислових підприємств міста близького родича, що дало можливість незаконно заволодіти корпоративними правами ТОВ та у подальшому переоформити право власності об’єкта нерухомості на "свою" людину. Внаслідок таких дій потерпілим спричинено збитків на суму майже 16 мільйонів гривень. Також прокурорами до суду подано клопотання на арешт всього майна підозрюваних.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах