У Дніпрі під час повітряної тривоги не будуть виписувати штрафи за паркування

У Дніпрі під час повітряної тривоги не будуть виписувати штрафи за паркування -

У Дніпрі під час повітряної тривоги не будуть виписувати штрафи за паркування - фото: dniprorada.gov.ua

Події
29 жовтня 2022 16:14

У Дніпрі планують не виписувати штрафи за неправильне паркування під час повітряної тривоги в період воєнного стану. Відповідний проект рішення виконкому опублікували 28 жовтня на сайті міської ради.

У документі говориться про те, що інспектори з паркування не будуть накладати штрафи на порушників під час повітряної тривоги. Також не будуть проводити тимчасове затримання автомобілів.

- Інспекторам з паркування, інспекції з питань за паркуванням Дніпровської міської ради не накладати адміністративні стягнення та не проводити тимчасове затримання транспортних засобів під час повітряної тривоги в період воєнного стану, – йдеться у проекті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міський голова поки що не підписав проект рішення, тому поки що невідомо, коли він вступить в силу.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області 16-річний хлопець ошукав батька загиблого військового на 1,3 мільйона гривень. Він перевів собі на рахунки гроші, які чоловік отримав у вигляді компенсації від держави після загибелі сина. За ці кошти він придбав автомобіль, техніку та інші побутові речі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах