У Кривому Розі пасажири автобуса побилися через українську мову

У Кривому Розі пасажири автобуса побилися через українську мову

У Кривому Розі пасажири автобуса побилися через українську мову - фото: freepik.com

Події
24 жовтня 2022 13:52

Вчора, 23 жовтня, у Кривому Розі в автобусі сталася бійка через мову. Одному з пасажирів не сподобалося, що в його присутності говорили українською.  

Як повідомила журналістка криворізького видання Наталія Шишка на своїй сторінці у Facebook, вона з подругою їхала у автобусі, де вони тихо спілкувалися. Як раптом один з чоловіків заявив на весь салон, що йому не подобається чути українську мову. Він сказав, що це ображає його слух і нецензурно висловився у бік жінок.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це обурило інших пасажирів маршрутки. Один з них навіть ударив ображеного заявника. Через бійку водій автобуса погрожував зупинити транспорт та викликати поліцію. Після цього всі сіли на свої місця, проте конфлікт не вщух.

За словами Наталії Шишки, під час подальшої розмови між пасажирами про війну і владу, чоловік висловлював антиукраїнську позицію. Коли йому нагадали, що конфлікт почався через українську мову, він почав вибачатися і доводити, що підтримує Україну, але по-іншому.  

Пасажири автобусу не повірили в його щире зізнання та назвали його колаборантом. Після цього чоловік вийшов з автобусу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах