У Дніпрі буде створено університетську лікарню – Віктор Ляшко

У Дніпрі буде створено університетську лікарню – Віктор Ляшко -

У Дніпрі буде створено університетську лікарню – Віктор Ляшко - фото: lb.ua

Події
19 жовтня 2022 12:10

У Дніпрі планують створити університетську лікарню, де студенти та інтерни зможуть ефективніше опановувати практичні навички та підвищувати свою компетенцію.

Як повідомив під час наради міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, університетська лікарня з’явиться на базі "Спеціалізованої багатопрофільної лікарня №1 МОЗ України". Наразі прийнято рішення розробити механізм її переходу в структуру Дніпровського державного медичного університету.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами міністра охорони здоров'я, наразі лікарня потребує істотної модернізації та посилення матеріально-технічної бази. У МОЗ впевнені, що університетська лікарня стане не тільки клінічною базою для підготовки студентів та інтернів, а й надаватиме спеціалізовану медичну допомогу. Тим більше вона отримає додаткове фінансування.

Нагадаємо, що раніше з’являлася інформацію про те, що у підпорядкування МОЗ хочуть передати обласну лікарню імені Мечникова, щоб створити на її базі університетську лікарню. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук запропонував створити університетську лікарню у Дніпрі на базі "Спеціалізованої багатопрофільної лікарні №1 Міністерства охорони здоров'я України". Він стверджував, що це не потребуватиме змін в мережі закладів охорони здоров’я у госпітальному окрузі Дніпропетровщини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах