У Кривому Розі рятують жінок, які постраждали під час ворожого обстрілу

У Кривому Розі рятують жінок, які постраждали під час ворожого обстрілу

У Кривому Розі рятують жінок, які постраждали під час ворожого обстрілу - фото: suspilne.media

Події
04 жовтня 2022 11:53

29 вересня окупанти обстріляли касетними боєприпасами автобусну зупинку біля промислової зони у місті Зеленодольськ Криворізького району. Внаслідок обстрілу постраждало 19 людей, одна з них загинула в лікарні. Ще двох поранених рятують у медзакладі Кривого Рогу.  

Постраждала жінка Надія розповідає, що в момент обстрілу, працівники приїхали на роботу. Там була відкрита місцевість, тому ніхто не зміг сховатися. Про це повідомляє "Суспільне". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Ми йшли на відкритій місцевості, нам ніде було сховатись. Ми впали вже від поранень. Лежали, поки обстріл не завершився. Я навіть поворухнутись не могла. У мене відмовила нижня частина тіла, і я відчувала, що пробита грудина. У мене через двоє легенів пройшли уламки, – каже Надія. 

Її колега Наталя також потрапила під обстріл. Вона зазначила, що окупанти почали стріляти, щойно люди вийшли з автобуса. Жінці роздробило ногу, пробило лопатку та пошкодило артерію. Права рука не працює. 

За словами лікарів, на жінок чекає тривалий період реабілітації. 

Нагадаємо, що близько восьмої години ранку 29 вересня російські війська обстріляли Зеленодольську громаду. З початку повідомлялося, що постраждали 13 працівників місцевого підприємства. Згодом голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що кількість постраждалих зросла до 15 людей. Шестеро постраждалих перебували у важкому стані. Їх госпіталізували в лікарні Криворізького району. Потім стало відомо, що кількість поранених зросла до 19. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах