СБУ провела у Дніпрі тренінг із протидії кібератакам на об’єкти критичної інфраструктури

СБУ провела у Дніпрі тренінг із протидії кібератакам на об’єкти критичної інфраструктури.

СБУ провела у Дніпрі тренінг із протидії кібератакам на об’єкти критичної інфраструктури. Фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
27 квiтня 10:38

У Дніпрі кіберфахівці Служби безпеки України спільно з керівництвом Дніпропетровської обласної військової адміністрації провели тренінг із протидії сучасним кіберзагрозам для представників стратегічних галузей регіону.

На заході представили алгоритм дій для убезпечення державних інформаційних ресурсів, а також об’єктів логістики і транспорту, енергетичної галузі і виробничих підприємств.

- Оскільки Дніпропетровська область є одним із найбільших промислових регіонів України, ворог намагається вразити її інфраструктурні об’єкти не тільки ракетно-дроновими ударами, а й методами кібертероризму. Тож кіберфахівці СБУ постійно взаємодіють з місцевими органами державної влади та приватним сектором, щоб підвищити їхню кіберстійкість і кіберобізнаність, – повідомляють у преслужбі СБУ в Дніпропетровській області.

За їх даними, з початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки нейтралізувала понад 350 кібератак і кіберінцидентів на об’єкти критичної інфраструктури, органів державної влади й місцевого самоврядування саме в Дніпропетровській області.

А загалом по Україні спецслужба блокувала майже 10 тисяч таких кібератак.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах