Люди йшли на роботу: зросла кількість поранених внаслідок обстрілу Дніпропетровщини

Люди йшли на роботу: зросла кількість поранених внаслідок обстрілу Дніпропетровщини -

Люди йшли на роботу: зросла кількість поранених внаслідок обстрілу Дніпропетровщини - фото: dp.npu.gov.ua

Події
29 вересня 2022 11:41

Сьогодні зранку, 29 вересня, російські окупанти накрили з реактивних систем залпового вогню Криворізький район. Кількість постраждалих внаслідок атаки збільшилася до 19.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що близько восьмої години ранку ворог вдарив по об’єкту промислової інфраструктури. Люди просто йшли на роботу, коли російські війська направили на них свої РСЗВ "Ураган".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку повідомлялося, що постраждали 13 працівників підприємства. Згодом голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що кількість постраждалих зросла до 15 людей. Шестеро постраждалих перебувають у важкому стані. Їх госпіталізували в лікарні Криворізького району.

Валентин Резніченко уточнив, що наразі відомо, що поранення отримали 19 осіб.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. Ворожа атака забрала життя трьох людей, серед них – одна дитина. Ще п‘ятеро осіб постраждали. Пошукові роботи тривають і досі, рятувальники шукають під завалами людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах