На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили штурмовик і гелікоптер окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили штурмовик і гелікоптер окупантів -

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили штурмовик і гелікоптер окупантів - фото умовне: t.me/kpszsu

Події
04 жовтня 2022 10:56

Українські військові продовжують завдавати російським окупантам втрат не тільки у живій силі, але і в техніці.

Про успіхи наших воїнів розповів очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, посилаючись на інформацію Оперативного командування "Південь". За його словами, по всій лінії зіткнення на Криворізькому напрямку ситуація продовжує залишатися напруженою та динамічною, вона повністю перебуває під контролем Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вілкул зазначив, що є багато гарних новин і вже зроблено багато того, до чого готувалися не один місяць, але поки що очікуємо на офіційну інформацію від військових. Наразі можна сказати про те, що ворог намагається оборонятися, але на деяких напрямках змушений відступати, залишаючи позиції.

Наші війська продовжують активні дії, тримають ініціативу на закріплених територіях і в просуванні та мають успіхи. Здійснюються ураження районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, його пунктів управління. Вчора опівдні в Бериславському районі Херсонщини при спробі нанесення авіаційного удару по наших позиціях, ворожий штурмовик Су-25 був збитий нашим зенітно-ракетним підрозділом. Також в Бериславському районі збитий ворожий ударний гелікоптер Ка-52.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах