У Дніпрі на вулиці знайшли візок з 8-місячною дитиною: що говорять у поліції

У Дніпрі на вулиці знайшли візок з 8-місячною дитиною: що говорять у поліції -

У Дніпрі на вулиці знайшли візок з 8-місячною дитиною: що говорять у поліції - фото: nashemisto.dp.ua

Події
28 вересня 2022 12:08

У Дніпрі на вулиці знайшли візочок з маленькою дитиною – батьків поруч не було. Ситуацію прокоментували у поліції.

Як повідомили у Дніпровському районному управлінні поліції, вчора, 27-го вересня, близько 23:30 на вулиці Калинова в Амур-Нижньодніпровському районі міста помітили дитячий візочок. У ньому лежала маленька дівчинка, але матері чи тата поруч не було. Восьмимісячну дитину з місця госпіталізували до міської лікарні, а правоохоронці почали пошуки її батьків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом працівники ювенальної превенції міста знайшли матір дівчинки. На неї склали адміністративний протокол за статтею про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей. Наразі дівчинка перебуває під наглядом лікарів.

Нагадаємо, що сьогодні вночі окупанти обстріляли Нікополь три рази. Внаслідок обстрілу у місті пошкоджені десять багатоповерхових та приватних будинків, ліцей, зупинка транспорту, газогони та шість ліній електропередач.  Через обстріли сталася пожежа в приватному будинку, площа займання склала близько 200 метрів квадратних. Вогонь вже загасили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах