У Павлограді зросла кількість постраждалих внаслідок удару РФ

Ракетна атака на Павлоград: кількість потерпілих збільшується.

Ракетна атака на Павлоград: кількість потерпілих збільшується. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
07 вересня 15:50

У Павлограді Дніпропетровської області збільшилася кількість постраждалих внаслідок російських ракетних ударів, завданих 6 вересня. Вже відомо про 82 поранених людей. 

За словами очільника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, за оновленою інформацією, від вчорашньої ракетної атаки по Павлограду вже 82 постраждалих.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На стаціонарному лікуванні залишається 60 потерпілих. У важкому стані 69-річний чоловік. У нього черепно-мозкова травма та осколкове поранення. Всі інші у стані середньої та легкої тяжкості.

Напередодні також було відомо про одну загиблу людину через ракетний обстріл міста, для якого російські загарбники застосували балістичне озброєння.

У Повітряних силах ЗСУ уточнили, що Росія вдарила по Павлограду п'ятьма балістичними ракетами "Іскандер-М"/KN-23 з Воронезької та Ростовської областей.

У місті внаслідок ракетних ударів є пошкодження на декількох підприємствах. Понівечено більше 30 багатоповерхівок, дитячий садочок та 27 магазинів. Знищене авто, ще 2 побиті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах